Вицепремиерът Мариана Николова разкри ще участва ли в новия кабинет на ГЕРБ

Акценти

Вицепремиерът Мариана Николова разкри ще участва ли в новия кабинет на ГЕРБ

21147
на 15.04.2021
Вицепремиерът Мариана Николова разкри ще участва ли в новия кабинет на ГЕРБ
Автор:   ПИК

Искам да поздравя новите народни представители и да си пожелаем надписът, който е на сградата, да ги обединява за важните решения. Това заяви пред Би Ти Ви вицепремиерът и министър на туризма Мариана Николова. Той сподели, че изборите по време на пандемия са били изключително сложни, но въпреки това са успели да постигнат една висока избирателна активност заради ясно разписаните мерки.

препоръчано

"На първо място гражданите имаха възможността честно, прозрачно и спокойно да упражнят правото си на глас. На второ място имахме машинно гласуване и с изключение на проблема, който се появи във Велико Търново, гражданите имаха възможност да гласуват с машини", добави вицепремиерът, който отговаряше за провеждането на парламентарните избори на 4 април.

"Дългогодишен експерт юрист съм в държавната администрация. Все още не съм станала член на нито една политическа партия. Като вицепремиер аз бях експертно назначение", разкри министърът на туризма.

"Не са водени разговори с мен, но винаги мога да бъда полезна със своята експертиза", уточни Николова на въпрос дали от партия ГЕРБ са говорили с нея за участие в кабинета, който ще излъчат.

Вицепремиерът допълни, че очаква всеки момент здравните власти ясно да разпишат правилата, по които чужденци ще могат да влизат в страната ни през лятото за туристическия сезон. Тя заключи, че и тази година летния туристически сезон ще разчита основно на български туристи.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това