Вицепремиерът Марияна Николова ще е патрон на Вазовите празници

Политика

Вицепремиерът Марияна Николова ще е патрон на Вазовите празници

15048
на 16.02.2019
Вицепремиерът Марияна Николова ще е патрон на Вазовите празници
Автор:   ПИК

Вицепремиерът Марияна Николова посети община Сопот, където проведе работна среща с представителите на местната власт и ръководителя на общинската болница.

препоръчано

По време на срещата кметът Деян Дойнов отправи покана към Николова да бъде патрон на предстоящите през юли Вазови празници. Тя посети къщата-музей на патриарха на българската литература, където доц. Григорий Вазов сподели детайли от историята на Вазовия род.

След това Вицепремиерът заедно с Дойнов откриха нова модерна детска площадка в града. Николова подчерта, че инфраструктурата е ключова за създаване на условия за отглеждане на деца, затова трябва да се подкрепят всички усилия в тази посока. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК