Вход
София
Времето в София 7 o C

Вкарват в затвора рецидивист заради кражба

Вкарват в затвора рецидивист заради кражба

на 27.10.2020
4980
0
Вкарват в затвора рецидивист заради кражба
Автор: ПИК
27.10.2020
0
4980

По досъдебно производство на Районна прокуратура – Крумовград е осъден мъж на 2 години и 4 месеца затвор за кражба от постройка на бившия общински пазар. 48-годишният мъж с инициали влиза в панделата  за това, че на 14 септември 2020 г., в гр. Крумовград, обл. Кърджали, на бившия общински пазар, в условията на опасен рецидив, е отнел чужди движими вещи – ъглошлайф, бормашини, електрически трион, метална бъркалка за циментови смеси и две метални бургии, всичко на обща стойност 303,70 лв., от владението на другиго, без неговото съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои, като кражбата е извършена чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот – разбиване на входна врата.

Осъдиха 56-годишен мъж на 2 г. затвор за кражба на пари и документи

Осъдиха 56-годишен мъж на 2 г. затвор за кражба на пари и документи

По досъдебно производство на Районна прокуратура –...

на 03.08.2020

По споразумение на прокуратурата и защитата на обвиняемия, одобрено от Районен съд – Крумовград, на П.Х. е наложено наказание от 2 години и 4 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим.

На 14 септември 2020 г., в гр. Крумовград, обл. Кърджали, П.Х. се разхождал в района на бившия общински пазар. На мястото забелязал стопанска постройка, която се използвала за склад за строителни материали. Разбил входната врата, като я блъснал с рамо и влязъл вътре. От там взел горепосочените вещи, които по-късно се опитал да продаде на таксиметров шофьор, но той му отказал. Пострадалият подал сигнал в полицията, като няколко часа по-късно П.Х. е бил задържан. Обвиняемият е осъждан многократно. За последно е излязъл от затвора през юни 2020 г. след като изтърпял наказание „лишаване от свобода“.  Отнетите вещи са върнати на пострадалия собственик.

Определението на Районен съд – Крумовград е окончателно.

Сподели:
свързани новини
Две години затвор за рецидивист за кражба на мобилен телефон и портфейл Две години затвор за рецидивист за кражба на мобилен телефон и портфейл
По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна...
на 24.09.2020
Една година затвор за рецидивист, направил опит за кражба Една година затвор за рецидивист, направил опит за кражба
На 1 г. затвор бе осъден редидивист за опит за кражба...
на 15.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19104
архив

Перничанин отишъл при врачка. Тя го погалила по корема и рекла: - Ще проходиш! - Бе, да те е** у врачката... Па я си 'одим! Излязъл навън, погледнал - няма му голфа!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x