Вкарват за две години в затвора джебчийка рецидивист, вилняла в София

Темида

Вкарват за две години в затвора джебчийка рецидивист, вилняла в София

13091
преди 4 часа
Вкарват за две години в затвора джебчийка рецидивист, вилняла в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъдена на затвор жена за кражби, извършени в условията на продължавано престъпление.

препоръчано

На 16.06.2023 г. преди обяд в магазин за хранителни стоки на бул. „Черни връх“ в София обвиняемата М.А., чрез проявата на особена ловкост, откраднала от пенсионерка портфейл със 100 лева в него.

На 03.08.2023 г. около обяд в магазин за дрехи в жк „Хаджи Димитър“ в София М.А. откраднала от жена портмоне с 970 лева в него и мобилен телефон.

Деянията са извършени повторно, след като М.А. е осъдена за идентично престъпление.

 

По двата случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 4 и т. 7, вр. чл. 194, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1, вр. чл. 28, ал. 1 от НК. В хода на разследването са направени експертизи, разпитани са свидетели и са събрани доказателства за виновността на М.А.

Състав на Софийски районен съд призна М.А.за виновна по повдигнатото й обвинение и й наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години, което следва да бъде изтърпяно ефективно при първоначален „строг“ режим.

Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК