Включиха и овце в кампанията за ваксинация

Европа

Включиха и овце в кампанията за ваксинация

9227
на 05.01.2022
Включиха и овце в кампанията за ваксинация
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Призив за ваксинация с използването на овце е направен в Германия. Специалист по работа в екип успя да изрисува гигантска спринцовка със стадото. 

препоръчано

Разбира се, Ханспетер Ецолд е повлиян от пандемията от COVID-19 и по този начин иска да отправи послание към сънародниците си. Той използвал дрон и стадо от близо 700 овце и няколко кози, за да оформи спринцовка с дължина 100 метра. За да накарат овцете да застанат където трябва, на земята била поставена храна.

Германия има по-ниски нива на ваксинация в сравнение с повечето други западноевропейски страни. Според института по инфекциозни заболявания "Роберт Кох" 71,3% от населението на страната е получило две дози ваксините срещу COVID-19, а 39,3% са с поставени бустерни дози.

"Може би някои хора могат да бъдат достигнати емоционално, когато логиката и научните разсъждения не работят. Идеята ми хрумна през лятото, когато водех упражнения за изграждане на екип, използвайки овцевъдство. Стадото се водеше от овцете, а агнетата бяха отзад. Трябваше да се полагат специални грижи за тях, защото те не можеха да го следват. И тогава ми дойде идеята, че и за нас хората е същото. Като мнозинство трябва да се уверим, че най-слабите не изостават", сподели Ханспетер Ецолд. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ИТН официално поиска третия мандат. Тошко Йорданов: Има вариант за президентска република! Радев: Сега ще кажат, че си подаваме топката (ВИДЕО) ИТН официално поиска третия мандат. Тошко Йорданов: "Има вариант за президентска република!" Радев: Сега ще кажат, че си подаваме топката (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК