ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
След Сирни заговезни в Православната църква започват най-дългите пости – Великденските. Мнозина имат желание да ги спазват, но не им достигат идеи с какво да се хранят пълноценно и разнообразно през тези 6 седмици на пълно въздържание. Именно за тях е една безценна книга на издателство „Милениум“ – „ВЕГАН кухня“ от Радослав Пламенов.
Авторът е специалист по изцяло растително хранене с дългогодишен опит и познания в областта на източните религии, аюрведа и йога. В книгата си е събрал 124 рецепти за супи, предястия, основни ястия и десерти, които да ви помогнат, ако сте решили да се отдадете на по-здравословно хранене и природосъобразен начин на живот.
„Растителното хранене съвсем не означава да пасеш трева или да се тъпчеш с хляб“, обяснява Пламенов. И добавя, че ако човек познава и използва цялото разнообразие от храни, предоставени ни от природата, в диетата му няма да липсва нищо и винаги ще си гарантира вкусна гозба.
„Веган кухня“ ще ви научи как да си правите растително сирене, постна майонеза, вкусни гъбени пастети, слънчогледов кашкавал и луканка от цвекло, както и че повечето от любимите ви десерти могат да бъдат приготвени и изцяло във веган вариант.
Всички книги на издателство „Милениум“ могат да бъдат купени от фирмената книжарница на ул. „Цар Иван Шишман“ 18 в столицата от понеделник до събота от 10 до 19 часа или доставени до адрес с поръчка на тел. 02/8794006 (в работни дни от 9 до 16 часа) или от сайта на издателството www.millenium.bg



