Владимир Гаджев: Явно в Литекс не са свикнали да се свири 50 на 50

СПОРТЪТ ДНЕС

Владимир Гаджев: Явно в Литекс не са свикнали да се свири 50 на 50

10029
на 12.12.2015
Владимир Гаджев: Явно в Литекс не са свикнали да се свири 50 на 50

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Халфът на Левски Владимир Гаджев коментира, че "сините" са искали да довършат мача, но гостите категорично са отказали, пише Sportal.bg.

препоръчано

"Имаше напрежение, Това бяха заслужени червени картони. Всичко беше напълно нормално. Ние искахме да доиграем мача, не прави чест на Стойчо Стоилов да каже, че Литекс е най-ощетяваният отбор в "А" група. Нека те да си решават нещата на терена. Явно не са свикнали да се свири 50 на 50. Определено ние искахме да завършим мача, все пак се радваме за победата, това е добре дошло за Левски", сподели Влади Гаджев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК