Владимир Зеленский готов на разговори с лидерите на Русия и САЩ

Европа

Владимир Зеленский готов на разговори с лидерите на Русия и САЩ

20551
на 02.04.2019
Владимир Зеленский готов на разговори с лидерите на Русия и САЩ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако Владимир Зеленский бъде избран за президент на Украйна, той е готов на разговори с президентите на Русия Владимир Путин и САЩ Доналд Тръмп. Това заяви представителят на изборния щаб на Зеленский Александър Данилюк, цитиран от TACC и „Фокус”.

препоръчано

„Готов е“, отговори Данилюк на въпрос на украинския канал ICTV.

„Кой казва, че Владимир Зеленский не е компетентен, но, нека изчакаме и видим неговия екип. Няма нито един човек, който да е готов да проведе преговори с такова ниво на сложност без подготовка. Ако говорим например за преговори за мирно урегулиране в Източна Украйна, тогава трябва да обмислите внимателно всички предложения в мински формат...“, анализира Данилюк.

На 31 март в Украйна се проведе първия тур на президентските избори. Според резултатите от преброяването на повече от 95% от гласовете, Владимир Зеленский получава 30,22% подкрепа от гласоподавателите, сегашният президент Петро Порошенко, 15,94%, Юлия Тимошенко - 13,39%. Вторият тур на президентските избори в Украйна ще се проведе на 21 април.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК