Владислав Горанов от ГЕРБ: Нямаме илюзии, че протестиращите искат да се върнем на власт

ЧАС ПИК

Владислав Горанов от ГЕРБ: Нямаме илюзии, че протестиращите искат да се върнем на власт

10188
на 21.06.2013
Владислав Горанов от ГЕРБ: Нямаме илюзии, че протестиращите искат да се върнем на власт
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това, срещу което гражданите протестират днес, можеше да намери отговор и по-рано. Политическият модел трябва да бъде рестартиран, дори и това да отнеме един-два мандата на грешки. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш зам.-министър на финансите Владислав Горанов.

препоръчано

"Нямаме илюзии, че протестиращите искат ние да се върнем на власт. Нямаме място в управлението. След изборите БСП и ДПС обаче нямат това мнозинство гласове на българските граждани, което им е нужно, за да управляват ефективно.

Хората са на улицата и защото няма кой да ги представлява в парламента. Очевидно моделът е сбъркан и трябва да бъде променен", добави той. "Не може всеки ден да бъркаш и на следващия да упорстваш, да казваш: "Дайте ми време, за да ви покажа какво мога", посочи депутатът от ГЕРБ.

В отговор на въпрос дали наистина вярва, че има заговор за убийството на Бойко Борисов, Горанов каза, че няма много информация по случая, но знае, че откакто е бил кмет досега, числеността на охраната на Борисов не е променяна. Попитан дали Парламентарната група на ГЕРБ ще се върне в парламента, Горанов заяви: "Ние бяхме изгонени от пленарната зала. Нямаме място в този парламент, в който БСП и ДПС всячески се опитват да ни унижават".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК