Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!

23394
на 20.11.2020
Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!
Автор:   ПИК

Слух, че актьорът Владимир Карамазов се е тръшнал с COVID-19 на сцената и е пратил под карантина четирима свои колеги, хвърли в паника трупата на Народния театър "Иван Вазов". Тиражираната по-рано днес информация се оказа на принципа "чул, недочул".

препоръчано

Карамазов проявил симптомите в сряда по време на репетиция на постановката "Богът на касапницата", в която участват още Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов.

Владо наистина е почувствал неразположение 24 часа преди планираното за 19 ноември от 19 ч. за Голяма сцена представление.

ПИК потърси по телефона Карамазов, който обясни, че няма коронавирус и се чувства добре.

"Какви са всички тези глупости? Пълни глупости. Изобщо нямаше представление по съвсем различни причини, а именно защото актьорите ни е страх да играем. Пазя се!", коментира звездата и се ядоса на спекулациите. В крайна сметка се оказало, че става дума за обикновен грип.

Само преди дни той се завърна от поредното пътешествие из Родопите, в които се влюби покрай снимките на "Дяволското гърло" и които редовно увековечава във фотографиите си. След разходките си сред природата актьорът се прибра в големия град, зареден с енергия и с подсилен имунитет от биохраната, с която местните му приятели го гощават. 

Междувременно от театъра отмениха и други четири представления - "Когато гръм удари, как ехото заглъхва", "Бащата", "Лисичета", "Капитал(на) грешка" и "Теремин: музика, любов и шпионаж". 

В момента от коронавирус се лекува друг актьор от "Иван Вазов" - Деян Ангелов. Режисьор от театъра също бил под карантина с вируса.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това