Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!

27931
на 20.11.2020
Владо Карамазов пред ПИК за слуховете, че разнася COVID-19 в Народния театър: Пълни глупости!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Слух, че актьорът Владимир Карамазов се е тръшнал с COVID-19 на сцената и е пратил под карантина четирима свои колеги, хвърли в паника трупата на Народния театър "Иван Вазов". Тиражираната по-рано днес информация се оказа на принципа "чул, недочул".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Карамазов проявил симптомите в сряда по време на репетиция на постановката "Богът на касапницата", в която участват още Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов.

Владо наистина е почувствал неразположение 24 часа преди планираното за 19 ноември от 19 ч. за Голяма сцена представление.

ПИК потърси по телефона Карамазов, който обясни, че няма коронавирус и се чувства добре.

"Какви са всички тези глупости? Пълни глупости. Изобщо нямаше представление по съвсем различни причини, а именно защото актьорите ни е страх да играем. Пазя се!", коментира звездата и се ядоса на спекулациите. В крайна сметка се оказало, че става дума за обикновен грип.

Само преди дни той се завърна от поредното пътешествие из Родопите, в които се влюби покрай снимките на "Дяволското гърло" и които редовно увековечава във фотографиите си. След разходките си сред природата актьорът се прибра в големия град, зареден с енергия и с подсилен имунитет от биохраната, с която местните му приятели го гощават. 

Междувременно от театъра отмениха и други четири представления - "Когато гръм удари, как ехото заглъхва", "Бащата", "Лисичета", "Капитал(на) грешка" и "Теремин: музика, любов и шпионаж". 

В момента от коронавирус се лекува друг актьор от "Иван Вазов" - Деян Ангелов. Режисьор от театъра също бил под карантина с вируса.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция Митници (ВИДЕО) Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция "Митници" (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК