Владо Карамазов се похвали с нова награда

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Владо Карамазов се похвали с нова награда

7248
на 21.09.2020
Владо Карамазов се похвали с нова награда
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Звездата на Народния театър и любимец на зрителите от сериалите „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“ Владимир Карамазов получи първата си фотографска награда. Актьорът се похвали пред феновете си във вайбър и призна, че се чувства щастлив.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

„За пореден път разбрах, че си обичам характера, който ми помага да преследвам мечтите си докрай. А и фактът, че любимото занимание успях да вдигна на друго ниво и превърнах във форма на изкуство много ме радва. Винаги съм се стремял с нещата, с които се захвана, да ги отлепя от посредствеността. Благодаря на Фото Академия за наградите, за бъдещата изложба, която ми подариха, и за приемането ми като член на Фото Академия "Янка Кюркчиева", споделя Карамазов.

Актьорът качи и кадрите, с които е стигнал до финала.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК