Владо Карамазов си намери булка на Филипините (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Владо Карамазов си намери булка на Филипините (СНИМКА)

27204
на 03.08.2021
Владо Карамазов си намери булка на Филипините (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Владимир Карамазов се сгоди. Това съобщи самият той, като публикува и снимка на избраницата си в социалните мрежи.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не намерих булка в България, намерих я на другия край на света. Господ е събирач. Сега остана дилемата дали тя да дойде в БГ или аз да остана в туй село в океана. Мога да работя там като рибар, занаятчия или нещо в джунглата", обобщава звездата от "Дървото на живота" и "Дяволското гърло".

Владо е на Филипините, където снима новия сезон на риалити предаването "Сървайвър".  традиционната за позицията огърлица.

На тръгване от България пък актьорът си даде обещание, че ще прекара всяка свободна минута извън снимките на шоуто зад обектива на фотоапарата си. Засега той явно успява да спази уговорката със самия себе си. Именно около разходките му с апарата най-вероятно и той се е запознал с т.нар. си булка, пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК