Владо Пенев слабее на бани с воден масаж

Папараци

Владо Пенев слабее на бани с воден масаж

19876
на 08.08.2021
Владо Пенев слабее на бани с воден масаж
Автор:   ПИК

Актьорът Владимир Пенев е предприел серия от драстични промени. След като махна дългата си брада и спечели одобрение от страна на феновете, сега е решил да влезе във форма с водни масажи.

препоръчано

Пенев сподели видеа от спа-процедурите в мрежата, като разбира се те породиха противоречиви коментари сред последователите му. Едни му се зарадваха истински, а другите бяха твърде критични, дори не си спестиха обидни коментари, писа „Телеграф“.

Последният клип е заснет в басейн. На него Владо се усмихва под силна водна струя с която бори целулита. Любопитна подробност е, че в последно време Пенев не се храни с вредна храна. През лятото основно в менюто му влизат риба и зеленчуци.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК