Владо Стоянов: Изпуснахме 6-7 положения през първата част

Световен футбол

Владо Стоянов: Изпуснахме 6-7 положения през първата част

5889
на 21.07.2015
Владо Стоянов: Изпуснахме 6-7 положения през първата част
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов изрази горчиви емоции след ранното отпадане на "орлите" от Европа. "Знаех, че ще е трудно. Трудно играем срещу такива отбори, съперници с такъв стил на игра", заяви стражът след срещата. 

"Първият гол си го обяснявам с някакво моментно отпускане. Нямам обяснение наистина какво се случи. Шестима футболисти ни напуснаха, петима от които бяха основни играчи. Новите момчета не са свикнали на този стил игра", сподели футболист номер 1 на България. 

"Може би не сме в оптимална форма. През първото полувреме играхме много добре. Изпуснахме 6-7 чисти положения. Вкарахме само един гол от толкова възможности", каза още Стоянов.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК