Влак блъсна кола на охраняем жп прелез край Трявна, има пострадали

Инциденти

Влак блъсна кола на охраняем жп прелез край Трявна, има пострадали

21107
на 17.01.2024
Влак блъсна кола на охраняем жп прелез край Трявна, има пострадали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Влак блъсна лек автомобил на железопътен прелез в района на тревненското село Бангейци. По първоначални данни, при катастрофата са пострадали пътници от колата.

препоръчано

Катастрофата на охраняемия железопътен прелез край Бангейци, където преминаването се регулира със светофарна уредба, е станала около 10 часа. Влакът, блъснал лекия автомобил, е пътувал по линията Стара Загора - Русе.

Какви са причините за инцидента ще стане ясно по-късно, след приключване на огледа на мястото на катастрофата.

Движението по железопътната линия е спряно и ще бъде възстановено след приключване на следствените действия и разчистване на железния път.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК