Влак дерайлира в Пакистан, най-малко 15 са загиналите

Азия

Влак дерайлира в Пакистан, най-малко 15 са загиналите

6214
на 06.08.2023
Влак дерайлира в Пакистан, най-малко 15 са загиналите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 15 души са загинали при дерайлиране на влак днес в Южен Пакистан, съобщават местни медии. „Хазара експрес" е пътувал от Карачи за Аботабад, осем вагона са дерайлирали“, каза Мохсин Сиал, железопътен служител, пред HUM News.

препоръчано

Най-малко 15 души са убити и над 40 са ранени, съобщи пакистанският държавен телевизионен канал, цитирайки представители на железниците. Дерайлирането е станало близо до жп гара в южната провинция Синд. На мястото е изпратен помощен влак.

Снимки в местните медии, показват десетки хора на мястото, като някои чупят прозорци, за да помогнат на пътниците да се измъкнат от изкривените вагони и от поне един преобърнат вагон.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК