Властите в Сицилия поискаха премахването на сувенири на мафиотска тема от летищата

Европа

Властите в Сицилия поискаха премахването на сувенири на мафиотска тема от летищата

9966
на 23.08.2024
Властите в Сицилия поискаха премахването на сувенири на мафиотска тема от летищата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Регионалното правителство на Сицилия поиска днес от летищата на острова да спрат продажбата на сувенири с изображения, свързани с мафията, съобщи италианската новинарска агенция АНСА.

препоръчано

„Нека продажбата на сувенири и дрънкулки на тема "мафия" да приключи в магазините и търговските обекти на сицилианските летища“, призова регионалният съветник по мобилността Алесандро Аричо. Служителят е писал до ръководствата на операторите на летищата в Палермо, Катания, Комисо, Трапани, Лампедуза и Пантелерия.

„Поддържането на достоен имидж, лишен от обичайните негативни стереотипи, без съмнение е твърда линия, която трябва да се спазва на мястото на първото пристигане на туристите и посетителите в Сицилия“, допълни той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК