ВМЕСТО ЛУКС И БЛЯСЪК: Американската мечта на Мария Бакалова започва с... прясна риба в джоба

Епицентър

ВМЕСТО ЛУКС И БЛЯСЪК: Американската мечта на Мария Бакалова започва с... прясна риба в джоба

24110
на 15.04.2021
ВМЕСТО ЛУКС И БЛЯСЪК: Американската мечта на Мария Бакалова започва с... прясна риба в джоба
Автор:   ПИК

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не е бил никак бляскав, разкрива самата актриса в интервю за IMDb.

препоръчано

"Холивуд е бляскав, красив, с невероятни рокли, грим и прически. За мен беше - не се обезкосмявай, покрий се с мръсотия, ще те напръскаме с всевъзможни миризми, а ти ще се държиш като дивачка", разказва номинираната за Оскар българка.

Първите дни в САЩ за Мария Бакалова били изпълнени със съмнения и страхове. "Все се питах: "Ами ако не се получи?" Когато пристигнах в Оклахома, бях много развълнувана. Казах си: "Значи това е американската мечта. Толкова е красиво и топло". И след седмица ни връхлетя торнадо", шегува се Бакалова.

Звездата от "Борат 2" сподели и малка тайна около заснемането на продукцията. От екипа решили да използват за снимките полата, с която актрисата се явила на първото си прослушване. "Носих я във всяка сцена, а някои бяха заснети в голяма мръсотия - мисля, че в една от тях имах истинска риба в джоба", разкрива Мария Бакалова.

Актрисата признава, че най-трудно ѝ е било да се преструва и да остане в образа на Тутар по време на сцените с Джанис Джоунс - дамата, която Борат наема за "бавачка" на Тутар. "Тя е истински ангел. Аз ѝ задавах абсурдни въпроси, понякога обидни, а тя беше все така мила и не ме съдеше. Направо ми разби сърцето - как се тревожеше за това момиче. Толкова ми се искаше да я хвана за ръка и да ѝ кажа да не се притеснява, че това е просто изкуство, което може би ще промени света", признава Мария Бакалова.

Сцената с Руди Джулиани е една от най-обсъжданите в "Борат 2". В нея Мария Бакалова в ролята на Тутар подвежда бившия кмет на Ню Йорк да участва във фалшиво интервю.

"Беше истинско предизвикателство. Трябваше да съм адски убедителна, защото той е адвокат, умен е. Адвокатите хващат лъжците. А той е бил прокурор и адвокат на президент. Преди всяка сцена получавах паник атака, а Саша (Барън Коен) ми казваше "Използвай страха, просто го използвай. Тутар също е нервна". Вероятно това ми помогна да остана в образ", разкрива Мария Бакалова.

Мария Бакалова, признава, че Тутар много ѝ е помогнала не само да се научи да поема рискове, но и да се забавлява докато го прав, пише "Дарикнюз". "Ако скочиш - да, може да паднеш. Но, кой знае, може и да полетиш", казва актрисата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19 с горещи данни за пандемията и на Гергьовден (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19 с горещи данни за пандемията и на Гергьовден (НА ЖИВО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това