Внимание! Джебчии атакуват по празниците

ЧАС ПИК

Внимание! Джебчии атакуват по празниците

3287
на 31.12.2014
Внимание! Джебчии атакуват по празниците
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Джебчийки атакуват по празниците. Само в рамките на вчерашния ден са регистрирани 3 кражби от дамски чанти или раници, съобщават от полицията.

препоръчано

В магазин на голяма търговска верига в „Тракия” било хванато момиче, докато пребърквало дамската чанта на 66-годишна пловдивчанка. Полицаите установили, че това е 14-годишна тийнейджърка от Панагюрище. 

Вчера във Второ РУ се оплакала 42-годишна пловдивчанка, че около 16.30 часа, докато пазарувала в магазин на бул. „Пещерско шосе”, от чантата й бил откраднат портфейл. В него потърпевшата имала лични документи, две златни синджирчета и 400 лева.

По същото време край паркинг пред хипермаркет в „Тракия” жертва на джебчии станал и 40-годишен пловдивчанин, от чиято раница с ловкост бил отнет мобилен телефон за около 250 лева.

По случаите са образувани досъдебни производства и работата на разследващите продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК