ВНИМАНИЕ, ЕРГЕНИ: Д-р Огнянова от "Откраднат живот" скъса с гаджето и отново е соло

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ВНИМАНИЕ, ЕРГЕНИ: Д-р Огнянова от "Откраднат живот" скъса с гаджето и отново е соло

48313
на 26.11.2020
ВНИМАНИЕ, ЕРГЕНИ: Д-р Огнянова от Откраднат живот скъса с гаджето и отново е соло
Автор:   ПИК

Красивата доктор Огнянова от хитовия сериал "Откраднат живот" отново е сама. Месец, след като призна, че е лудо влюбена, актрисата Диана Димитрова споделя, че пак е необвързана.

препоръчано

Димитрова, която не обича да коментира личния си живот, казва само кратко и ясно: "Свободна съм“. Тя така и не посочи името на последния си любим. За него се знае само, че е фотограф в киното.

Брюнетката изглеждаше щастлива и връзката й носеше положителна промяна. От няколко дни 30-годишната красавица обаче няма човек до себе си.

Каква е причината за краха в отношенията им не става ясно. Диана има редица обожатели, които я преследват, но хора от обкръжението й са категорични, че не ревност е причината отново да остане сама.

Преди години Димитрова имаше връзка с писателят Калин Терзийски. За отношенията им ексклузивно преди време призна самият Кайо, пише столичен ежедневник.

Унищожителната страст, която е изпитвал към огнената красавица, го е накарала да посегне към чашката. Диана го изоставила и разбила сърцето му, твърдеше тогава Терзийски.

"Телеграф" пък допълва, че връзките в живота на Димитрова изглежда са по по-краткотрайни от тези на героинята й в сериала, която преди да се ожени за звездата от "Вездесъщият" имаше бурен роман с шефа си, изигран от Юлиан Вергов.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това