ВНИМАНИЕ: Изпускане на огромно количество газ в Ихтиман! (ВИДЕО)

ГОРЕЩО

ВНИМАНИЕ: Изпускане на огромно количество газ в Ихтиман! (ВИДЕО)

51348
на 04.06.2024
ВНИМАНИЕ: Изпускане на огромно количество газ в Ихтиман! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изтичане на газ има край Ихтиман. Огромен стълб газ се издига от компресорната станция близо до града. За това съобщават потребители в социалните мрежи. Според тях в района се чува силен шум от изпускания под налягане газ.

препоръчано

От Министерството на енергетиката съобщиха, че става дума за контролирано изпускане на газ заради промяна на трасето на газопровода. Станцията в Ихтиман е част от преминаващия през България газопровод за Гърция и Македония.

Сигнал на телефон 112 не е подаван от никого, въпреки качените клипове в социалните мрежи, съобщиха от ОДМВР-София.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК