Внимание! Кметицата на Красно село от ДеБъ е бухалка срещу гражданите

ГОРЕЩО

Внимание! Кметицата на Красно село от ДеБъ е бухалка срещу гражданите

30133
на 21.01.2021
Внимание! Кметицата на Красно село от ДеБъ е бухалка срещу гражданите
Автор:   ПИК

Кметът на район Красно село в София Росина Станиславова, която е от „Демократична България“, вече е бухалка срещу съгражданите си с проверки на апартаментите им. Причината е, че пускат постоянно сигнали за проблеми в ръководената от нея община. Това съобщи наскоро Станислав Пеев, който е постнал заплахата срещу него във фейсбук групата за Красно село. 

препоръчано

В крайна сметка наистина му е дошла проверка от РДНСК и общината. Те са проверили дали апартаментът му се ползва за живеене или е офис. "Органите не  установиха нарушения. В този апартамент живея и е смешно да се правят подобни проверки. Още повече да се отправят по този начин заплахи срещу гражданите", каза пред ПИК Пеев.

Непрекъснато сигнализирам за проблеми в общината, но от една година с кметицата сме изострили отношенията, заради един строеж срещу мен, който работи без да спазва никакви изисквания за работа - мръстоия, шум м/у 14 и 16 ч, кал, прах, без каски и др. Снимков и видео материал съм изпратил до РЗИ, ДНСК и общината. РЗИ бързо й разпоредиха да си свърши работата, но тя така и не я свърши, обясни Пеев.

Вследствие на множеството сигнали получава писмо от Росина Станиславова за лична проверка на апартамента му. „Привет, група! Аз съм един от тези, които непрекъснато изпращат сигнали до Район "Красно село" - Столична община за конкретни проблеми - преливащи кофи с боклук или липсващи такива, дупки, замърсявания от строежи и т.н. Естествено полза няма, но пък за това кметицата Росина Станиславова - кмет на район "Красно село" реши да ми спретне проверка с измислено обвинение за използване на дома ми НЕ по предназначение на база жалба от съсед. Най-странното в случая е, че жалбата е до РДНСК и се изисква осигуряване на достъп в дома ми“, писа във фейсбук групата Станислав Пеев. „Бъдете внимателни, някои методи от 90-те все още се използват!“, допълва той.

 

 

 

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това