ВНИМАНИЕ, РОДИТЕЛИ! Днес е неучебен ден за училищата с избирателни секции

Образование

ВНИМАНИЕ, РОДИТЕЛИ! Днес е неучебен ден за училищата с избирателни секции

7791
преди 7 часа
ВНИМАНИЕ, РОДИТЕЛИ! Днес е неучебен ден за училищата с избирателни секции
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

28 октомври, понеделник, е неучебен ден за учениците от училищата в страната, в които има разположени избирателни секции.

препоръчано

По традиция денят след избори – в случая извънредния вот в неделя за Народно събрание, се обявява за неучебен в училищата, ангажирани с изборния процес, тъй като е необходимо технологично време за подготовка и подреждане на класните стаи преди започване на занятията.

Учебното съдържание по съответните предмети от този ден ще бъде преструктурирано от учителите, така че това да не се отрази на цялостния обучителен процес.
Частните занимални и в София, и в страната работят целодневно, а в много училища са организирани еднодневни екскурзии.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК