Внимание! Слух за безредици след 22,00 ч.

ЧАС ПИК

Внимание! Слух за безредици след 22,00 ч.

11300
на 24.07.2013
Внимание! Слух за безредици след 22,00 ч.

Шествието падна на колене и изпя химна на България

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Слух за безредици след 22,00 ч. тръгна сред протестиращите тази вечер. Те твърдят, че полицията може да се опита да разпръсне тълпата в този час.

препоръчано

Според демонстрантите днес журналисти притиснали вътрешния министър с въпрос – защо полицията разрешава протести след 22,00 ч., щом след този час те са забранени по закон.

Това обаче вероятно ще се окаже само слух, защото униформените едва ли ще посмеят да предизвикат народа след вчерашните инциденти.

Към момента голяма част от демонстрантите тръгнаха да обикалят около парламента. Когато стигнаха до храм-паметника „Св. Ал. Невски“, хората застанаха на колене и изпяха химна, което развълнува множеството.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК