Внучката на Елвис Пресли роди момиче

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Внучката на Елвис Пресли роди момиче

7355
на 24.01.2023
Внучката на Елвис Пресли роди момиче
Автор:   ПИК

По време на мемориалната служба за Лиса Мари Пресли, съпругът на дъщеря ѝ Райли Киоу обяви, че двамата са станали родители на момиченце. Опелото се проведе в Грейсленд, а Бен Смит Питърсън държа реч от името на съпругата си, която беше на първия ред.

препоръчано

"Надявам се да обичам дъщеря си така, както ти обичаше мен, братята и сестрите ми. Благодаря, че ми даде, сила, благородство, неподчинение и чувство за хумор. Аз съм това, което съм благодарение на огромното ти сърце", се казва в речта.

Бен Питърсън и Райли Киоу сключиха брак преди 8 години. Двамата се запознават на снимките на "Mad Max: Fury road". Бен е каскадьор.

Двойката изненада всички с новината. Младото семейство запази в пълна тайна бременността и раждането. Райли е споделяла колко близка е с Лиса Мари. Тя още се справя със скръбта от загубата на брат си Бенджамин, който се самоуби през 2020 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ЛЕГЕНДИ: Прокълнатата планина на тамплиерите ЛЕГЕНДИ: Прокълнатата планина на тамплиерите
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК