Водещият на "Преди обед" Петър Дочев се надруса с райски газ

ЧАС ПИК

Водещият на "Преди обед" Петър Дочев се надруса с райски газ

213644
на 14.11.2023
Водещият на Преди обед Петър Дочев се надруса с райски газ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Вчера вечерта си купих райски газ, за да пробвам какво ще чувствам като се надишам. 30 секунди изпадаш в безтегловност. Голяма гадост, да ви кажа. Но ние трябва да пробваме нещата, за които говорим в нашето предаване, стига да не са фатални". С тези думи започна актьорът Петър Дочев началото на "Преди обед" по Би Ти Ви, като думите му втрещиха не само събеседниците в студиото, но и зрители, които изразиха възмущението си в сайта на шоуто.

препоръчано

"И това го казва в ефир по време на репортаж, който цели да акцентира върху пагубното действие на този райски газ. Дори да е на шега казано, не е уместно за ефир, безумие", написа Боби Илиев в нета.

В рубриката "Аз, потребителят" разследване показа как на фона на тотална забрана за продажба на райски газ, две 17-годишни момичета си "пазаруват" необезпокоявано в центъра на София.

Репортажът показа и двама млади, използвали райския газ и негативните последствия за здравето им след употребата му.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК