ВОЙНАТА Е ФАКТ! Съпредседателят Джевдет Чакъров застана зад Доган - гласува "против" кабинета на Росен Желязков

Акценти

ВОЙНАТА Е ФАКТ! Съпредседателят Джевдет Чакъров застана зад Доган - гласува "против" кабинета на Росен Желязков

473853
на 03.07.2024
ВОЙНАТА Е ФАКТ! Съпредседателят Джевдет Чакъров застана зад Доган - гласува против кабинета на Росен Желязков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Войната в ДПС е факт. Партията се разцепи на два лагера след гласуването на кабинета на Росен Желязков, видя ПИК. Припомняме, че 30 депутати от ДПС гласуваха "за", 14 бяха "против", а 1 "въздържал се".

препоръчано

По-рано днес стана ясно, че почетният председател на партията е разпоредил на депутатите да не подкрепят правителството на ГЕРБ, но Делян Пеевски обяви, че няма да се съобрази с това искане.

Така се стигна до раздора в партията. Оказва се, че сред гласувалите "против" е другият съпредседател на ДПС Джевдет Чакъров.

В лагера на Доган освен Чакъров попадат още: Юсеин Вейселов, Хайри Садъков, Хабибе Расим, Фатме Рамадан. Тимур Халилов, Севим Али, Мехмед Салим, Левент Мемиш, Ешреф Ешрев, Едис Даудов, Джейхан Ибрямов (гласувал "въздържал се"), Валентин Тончев, Анджей Джандев, Ализан Яхова.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК