ВОЙНАТА: Жертви и ранени при мощна атака в жилищни райони в Харков (ВИДЕО)

ТЕМА

ВОЙНАТА: Жертви и ранени при мощна атака в жилищни райони в Харков (ВИДЕО)

19985
на 28.02.2022
ВОЙНАТА: Жертви и ранени при мощна атака в жилищни райони в Харков (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Украйна съобщи за жертви и ранени при мощна атака в жилищни райони в Харков. Вследствие на обстрела за денонощие са пострадали 14 цивилни граждани - 6 души са загинали и 8 са ранени.

препоръчано

В съобщението на полицията на Донецка област се отбелязва, че от началото ескалацията на напрежението на 17 февруари окупаторите са убили 46 мирни жители на Донбас, 133 души са били ранени, сред тях две деца. 

В съобщението се казва, че под обстрел са били населените места Волноваха, Мариупол, Талаковка, Мангуш,  Торецк, Сартана, Красная Поляна. По предварителни данни са разрушени най-малко 42 жилищни сгради

Вчера вечер е било обстреляно село Сартана, което, според УНИАН, руснаците искат да изтрият "изтрили от лицето на Земята". Загинали са двама души, 5 са ранени. 

Украинските защитници бранят Мариупол, "гореща точка" остава и Волноваха.

Окупаторите стрелят по жилищни сгради, без да дадат възможност на мирното население да се евакуира. В зоната на поражение остават и деца.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК