ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА! Ивелин Михайлов: Полковника е патологичен лъжец! Заплаши, че първо ще ме унищожи като име, а после физически

Акценти

ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА! Ивелин Михайлов: Полковника е патологичен лъжец! Заплаши, че първо ще ме унищожи като име, а после физически

317229
на 08.07.2024
ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА! Ивелин Михайлов: Полковника е патологичен лъжец! Заплаши, че първо ще ме унищожи като име, а после физически
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Всичко може да се провери по делата. Ако аз съм искал нещо за моя бизнес, както твърди господин Марков, то съм щял да искам някакви споразумения с управляващите, за да мога да извлека някакви облаги. Всеизвестно е, че ми правят проверки от ДАНС, че привикват мои хора. И всички медии, собственост на статуквото, пишат срещу мен, а не срещу господин Марков. И това трябва да покаже кой каква зависимост има и какъв интерес търси. 

препоръчано

Това заяви пред БНР членът и идеолог на партия "Величие" Ивелин Михайлов.

Запитан за истинската причина за разрива в партията, при условие, че заявката първоначално беше за единство и сплотеност, Михайлов отговори: 

"Наистина в нощта на изборите ние бяхме много щастливи - свършихме много работа, избирателите чуха нашите послания. Много пъти съм казвал на господин Марков: "Полковник, да не излъжем хората". Когато влизахме в парламента, обещахме на нашите избиратели, че няма да участваме в съставянето на правителство. Защото с 13 депутата е ясно, че не можем да променим статуквото. Ние обещахме да имаме контрол на съществуващите закони. Изведнъж човек да каже, че гласува с тези хора, ясно е, че има нещо, което е страшно несъответствие".

На въпрос дали е заплашвал Николай Марков, той заяви: "Искам органите да проверят това нещо. И ако аз съм го заплашвал, искам да понеса санкциите, да изтърпя наказанието си. Аз съветвах хората да не търсят някаква отговорност. Да забравим този случай, да пожелаем на полк. Марков, Виктория Георгиева, Георги Куков да вървят напред. Но Полковника лъже. 

Лъже, че нямам диплома за висше образование. Завършил съм ВИИ във Варна 2003. Той лъже, че има четири деца от една жена, а има деца от две жени. Той е патологичен лъжец".

Михайлов заяви, че е изградил отношенията си с Марков "на база доверие". И изтъкна, че парламентарната група се е разцепила заради интриги и заплахи: "Хората започнаха да действат не толкова спрямо убежденията си, а за да запазят личната си безопасност".

"Марков ми каза - ако не стане председател на партията, ще ми бъде сринат имиджа. Той ми каза - първо ще ме унищожат като име, а после ще ме унищожат физически. Бях предупреден вчера от един човек - те ще те съсипят", заяви още Михайлов.

"На Дарин Георгиев му се иска да това да е краят на "Величие". Всеки път, когато един човек реши да окупира властта и когато бъде изключен, той казва - тази система умира. Това е началото на партия "Величие". Тя изигра огромна роля в този парламент. И това, че ние разцепихме парламентарната група и махнахме хората със зависимости, показахме, че в този парламент има хора с чест. "Величие" изпълнява своята роля и ще я изпълнява по-силно в следващия парламент" заяви Ивелин Михайлов. 

Искаме господин Костадин Костадинов да мине на детектора на лъжата - да отговори дали е взимал милиони от външни лица. Ако се окаже, че не е взимал, ще се окаже, че ние ще работим с независим източник. Но сега "Възраждане" работят с ГЕРБ. А ние не искаме да работим с ГЕРБ, нашите избиратели не биха одобрили това. 

Запитан дали ще е следващият лидер на "Величие", той отговори, че "ако остане жив", се вижда като втори в парламентарната група. "Дотогава дай Бож да съм жив и здрав и да имам публичен образ, който да обедини българите, а не да го разединява. Всичко, което правим, трябва да го правим заради избирателите, а не заради лично его".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК