Вход
София
Времето в София 21 o C

ВОЙНА В ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО! Бившата съпруга Гинка скочи публично на Румен Радев - брани децата си от генерал Деси

ВОЙНА В ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО! Бившата съпруга Гинка скочи публично на Румен Радев - брани децата си от генерал Деси

на 19.07.2017
66181
29
ВОЙНА В ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО! Бившата съпруга Гинка скочи публично на Румен Радев - брани децата си от генерал Деси
Автор: ПИК
19.07.2017
29
66181

Публична война се води в семейството на президента Румен Радев между двете му жени – бившата и майка на двете му деца Гинка, и някогашната му подчинена пиарка и настояща съпруга Деси Радева. Битката е особено ожесточена в последния месец и залповете вече хвърчат в публичното пространство.

Това става ясно от разкритието на ПИК вчера – че Гинка е подала оплакване в СЕМ срещу това, че президентът Радев и водещият Антон Хекимян са обсъждали в ефира на Би Ти Ви непълнолетния й син Георги (ВИЖТЕ в „ОЩЕ ПО ТЕМАТА”). Официално то е подадено на Съвета за електронни медии от възмутената майка срещу медията и именно тук прозира фактът, че тя е в драстично обтегнати отношения с бившия си мъж.

На практика банкерката Гинка се оплаква за нещо, което е говорил Радев за общия им син, което граничи с абсурда, защото е по-логично да укори лично него за това в персонален разговор. И драмата се крие именно в отговора на въпроса защо не го е направила, а действа чрез обществен орган, сезирането на който е ясно, че ще доведе до публичен панаир, на който да се размахва мръсното бельо за отношенията в семейството.

Досега Гинка, която си върна моминското име Кесякова, се държеше повече от възпитано и по никакъв начин не злепоставяше мъжа си, отказвайки отношения с медиите. Каква тогава би била причина изведнъж да обърне палачинката и да забие толкова остър нож в имиджа на президента?

Вероятно майката вече е правила опити да защити децата си от публичност, от негативната страна на славата и от опита да бъдат използвани за повдигане на чужд имидж, като този на баща им и новата му жена, например. Резултат обаче не е имало от преките й разговори с бившия й съпруг, а точно обратното.

В кандидат-президентската кампания на Румен Радев той и новата му жена скандално употребиха лицата на непълнолетните деца от първия му брак, за да излъскат екшъна около любовната си афера и конфликт на интереси във ВВС и да се представят като голямо и щастливо семейство. Скоро след това в свое изказване пред ПИК TV Гинка, която тогава още беше Радева, в прав текст каза, че е започнала нов живот и иска тя и децата й да не бъдат под светлината на прожекторите.

Дали е изискала това от президента след като той спечели изборите, само може да се гадае, но е факт, че той спря да намесва децата си в публичните си изяви. Гинка пък запази мълчание и пълен неутралитет, независимо от опитите на медиите да я противопоставят на новата съпруга на Радев генерал Деси.

Сега обаче сама направи това и отвори широк фронт на войната – чрез обществен орган като СЕМ, че дори и Агенция за закрила на детето, които ще разглеждат казуса с интервюто на Радев и коментарите му за сина им Георги. Причината за неочакваната атака на банкерката според запознати отново се крие в опита й да предпази децата си. Тя била шокирана от появата на новата съпруга на пилота на театрална постановка с участието на дъщеря й Дарина, където се очаквало да дойде само таткото Румен.

Присъствието на генерал Деси било неочаквано, а още повече последвалото му разгласяване в медии, близки до бившата пиарка, които описаха как бившата и настоящата съпруги са настанени на един ред и са в „прекрасни” отношения. На Гинка й се наложи да седи през няколко места от новата съпруга на бащата на децата й и колкото и да е силна, вероятно трудно е преглътнала подобно унижение. Още повече, че присъствието на новата г-жа Радева и разтръбяването му в медиите би могло да се обясни единствено с пореден опит за реклама на президентската двойка и лъскане на злочестия им любовнически имидж от миналото с показното парадиране с „добрите отношения в голямото семейство”- досущ като в арабските страни с две съпруги.

Много е вероятно тази сценка да е била възприета като откровена провокация от Гинка от страна на съперницата и именно за това за първи път да е реагирала остро и с мощна публична атака, изкарвайки публично, макар и деликатно, истината за войната в семейството на президента.

Сагата ще продължи с проверка на Агенция за закрила на детето, на които СЕМ възлага да проверят нарушени ли са правата на сина Георги Радев по време на интервюто на баща му. Какъвто и да е отговорът, връщане назад няма, защото панаирът се разигра и лъсна фактът, че обидената Гинка повече няма да търпи намеса на президента и новата му жена в личния й живот, както и този на децата й.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(29)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Фатмака и оная циганка си мислят,че вече са на Олимп ,и като на богове ,всичко им е позволено .Пази боже сляпо да прогледа, макар и с едно око!
3
Ти не само,че си сляпа,но си проста и без мозък. Злобата те е превърнала( и не само теб) в абсолютна ку.кавела...
4
Браво Гинке.Само така се действа по самозабравилите се и величаещи се персони.Този прелюбодеец който назначи любовницата си на две заплати има наглостта да парадира че е велик и разбира от всичко.Импиичмънт.
5
ааа Гинка е на светлинни години от Деси, авиатора като е летял чавка му е изпила мозъка
6
толкова си хубава, как можа да го вземеш този рогач?!
7
бабо маро , тая наистина прилича на влашка циганка ,и се държи като такава...хи хи хи ...
8
Гинка явно не е на нивото на една интелектуална майка, щом търси публична изява на лични проблеми.Така налива вода в мелницата на противниците на Радев.За първи път имаме президент ерудиран, честен, национално отговорен, повел борба срещу корупцията.Ясно кои са недоволните!
9
Аз па не мом да разберем оти се ровите в бельото на ората? Има ли развод без дърляне? Едва ли! Децата винаги са били между чука и наковалнята и съпрузите са си го изкарвали на тях. А проблемите между новата и бившата са неизбежни! Ясно е, че има поръчана серия от статии срещу президента и за по-лесно сте захапали новата му съпруга (за жена в библейския смисъл не можем да знаем), но хайде заемете се с конструктивна критика на проблемите на обществото. Или това е "продукровото позициониране" на ГЕРБ - заливай останалите с помия да не ни гледат сеира на кражбите и престъпленията?
10
Права е жената! Децата не трябва да стават заложници на глупостите, сътворени от родителя си! Нека растат в спокойна обстановка, до колкото това е възможно при създалата се ситуация.
11
Боже, какви журналя!!! Никъде не става въпрос за Деси!? Оплакването е от действията на водещия, а не от бащата, който е защитил сина си! Статията е пример за манипулация, а други това чакат и правят изопачени коментари! Нищо доб- ро не ни чака, ако не разсъждаваме!
12
Е па Гинчето си е хубавица, в сравнение с Деса? За какво ги е сменил Радев само той си знае.
13
Гинке , имаш ли достойнство
14
СЕМ е медеиен регулаторен орган и не се занимава с личните проблеми на който и да е. В случая става въпрос за журналиста от Би Ти Ви, задал въпрос за неприключил случай със сина на президента. Така че майката е права да иска тв медията да не се занимава с непълнолетния й син. Всичко друго е манипулативен разказ по картинка...
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Сега започнахте да чепката вълната и на Гинка.
17
BRAVO GINKE,SMACHAI TAZI SELIANKA NAMARDALA SE V KREVATA NA MAZATI! OTVRATITELNA E!
18
МОЖЕ НЯКОЙ И ДА ПРОУМЕЕ И ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ПРЕТЕНЦИИТЕ СА КЪМ БИ ТИ ВИ, а не към бащата на детето. Но има силно заинтересувани лица да представят информацията така, че да чернят Президента.
19
че главната причина за трагедията в семейство Радеви е Д.Генчева, която е от самото начало е действала целенасочено и с всички възможни средства да отдели Румен Радев от прекрасната му съпруга и децата му. Зомбирането на генерала е започнало като тривиална версия на "Първичен инстникт" и продължава до днес, като само бог един знае с какви подходи, описанието на които не прилича да се обсъжда. Чувам в публичното пространство, че вече са започнали и сериозни противоречия между президента и вицепрезидента по отношение на съвместните им публични изяви. И.Йотова съвсем справедливо е реагирала на наглостта Р.Радев да води на високи международни форуми Генчева, а не както е редно вицепрезидента. Задавам въпрос: Какво още трябва да се случи, та Радев да се вземе най-после в ръце и да постъпи като държавник? И ако както подозирам вече не е в състояние да контролира безумията на тази, която обитава ложето му, смятам, че е дошъл моментът обществото да настоява за неговия импийчмънт!
20
Има друга ноемална държава да си е избрала ТЪПУНГЕР ФАТМАК за президент.
21
От фактите в предишния и този материал, както и от протокола на СЕМ разбираме, че с изразената от Президента позиция - няма побой и синът му не е виновен, не се ли прави опит да се повлияе на проверяващите случая. Защото разбираме от същия протокол, че проверката на Инспектората по образованиие и на полицейските власти все още не е приключила. Един Президент би отговорил, ако се е информирал като баша , че по случая трябва да се произнесат проверяващите, тъй като проверката не е приключила.Така че гафовете нямат край, както и самозабравата - "цялата власт е моя".
22
ПРОСТОТИЯТА НА пИк НЯМА ГРАНИЦИ. ОЧЕВАДНО Е ЧЕ ПЛЮЕНЕТО ПО ПРЕЗИДЕНТА Е С ЦЕЛ ДА ГО ОКАЛЯТ, ЗА ДА ОСИГУРЯТ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯКАКВО ЕЛЕМЕНТАРНО ПРЕДИМСТВО НА МУТРАТА, КОЙТО ЯВНО СИ Е ПЛАТИЛ ЗА ТОВА ДА СЕ КАЛЯ ПРЕЗИДЕНТА ЕЖЕДНЕВНО.
23
За президента - ИМПИЙЧМЪНТ! Що се отнася до другите видове калинки - протежета и ме треси от всякакъв род - които чудовището "демократичен преход" снесе на твърдата глава на народа ни, която така и не увря да избила правилните хора да го водят по избрания свише път, те ще се роят в геометрична прогресия. България лети към пропастта. И политици и избиратели са в хипнотичен сън и не осъзнават, че времето на обратното броене е започнало..
24
Президентът бил пленник на капризитев и комплексите на двете си жени. Аз пък мисля, че е пленник на собствения си акъл и колкото 'повече' акъл има, толкова повече ще си е пленник. Що се отнася до това, че новата му жена безнаказано го раздава ПР, имиджмейкър и кадровик в президентството, там вече имам важен въпрос. За тия хора правилото за конфликт на интереси не съществува ли? Тя не може да бъде никаква в президентството, има закон по темата. Може само да се занимава с благотворителност, да има кабинет, но не и да кадрува.
25
Нашата Тиква е добра, но полу идиот е тя, по главата да го погалят и гащите му свалят! За похвала от чуждо управляващо лице държавата готов е той да продаде! Президенти, комунисти и палячовци излишни, мистър Бийн и цар крадлив наредени до един! Патриотите лъжливи с реформатори е@ливи , заедно с служебния ни кабинет изхвърлете за късмет! Църквата ни е умряла за това да се смени изцяло! Всички тъпи комунета, пребоядисани ментета , всички, всички до един в затвора, дай Бог Амин! Костов, Гергов Цацаров и сие да получат по една килия, всички лъжедемократи, но всъщност видни автократи , експерименти провеждат час по час, само да останат на власт! Силно се надяваме сега, Винету да "затвърди" власта! Трети път му е и срам , да се резили на селския мегдан! Ето тъй във Бантустан животът тече ли тече, баби на припек гладни седят, мургави съграждани здраво крадат а политиците мазни пачки броят. В Парламента за Тетка Квачева не остана место, но Баце бързо и спретна едно! Едва ли някъде по света има такава оправна селянка звеновод,комсомолка, другарка, госпожа, председател, жена?!? Метаморфози без край само и само да остане в управленския Рай! У нас е така, макар и без образование се оказва, че може да управляваш важен ресор само с "голямо желание"! На императора Слънце ако си верен до край, със сигурност ще попаднеш и в истински Рай! Деси Генерала от ответна страна атакува яко селската тълпа, въпреки всички гафове имаме напредък, че на Чехлю жената срам я беше от тълпата! Гаф след гаф, провал след провал.България се сдоби с Президент и частен генерал! Да ни е честито!
26
Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil": captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex, and more than 8400 another types of captchas, with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second). You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software. Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube. See you later! XRumer20170721
27
Как успявате да ударите дъното не ви ли писна да се излагате с пасквилите дето ги сътворяване.
28
Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil": captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex, and more than 8400 another categories of captcha, with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second). You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms. Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube. See you later! XRumer20170721
29
best mattress in 2017 best mattress to buy 2017 best mattresses in 2017 best mattress in 2017 macy mattress sale 2017 top ten mattresses 2017 rate mattresses 2017 best time to buy mattress 2017 top rated mattress for 2017 what is the best mattress 2017 best mattress in 2017 best rated mattresses 2017 best rated mattresses 2017 top rated mattresses for 2017 top rated mattresses for 2017 printable casper coupon casper sleep promo code casper mattress coupon codes leesa discount code leesa uk discount leesa bed discount coupon amerisleep amerisleep promo code 75 amerisleep com coupon code helix uk discount promo code helix code helix winkbeds mattress coupon winkbeds bed coupon code winkbeds discounts best mattresses in 2017 the best mattress of 2017 consumer reports best mattresses 2017 top 10 mattresses 2017 best mattress in 2017 best rated mattresses 2017 top ten mattresses 2017 best mattress of 2017 for side sleeper best mattresses 2017 best memory foam mattress 2017 top rated mattresses 2017 best mattress in 2017 free casper coupon caspers discounts casper referral codes leesa coupon code sheets leesa promo print leesa coupon amerisleep coupon codes amerisleep coupon codes print amerisleep coupons helix mattress coupon code coupon for helix mattress helix discount winkbeds mattress discount code winkbeds mattress coupon winkbeds coupon code
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 13393
архив

Художник рисува картина и я носи в галерия за продажба. Галеристът го пита: - Как се казва картината? - "Във Враца"… - Аха… А, какви са тези голи тела? - Това са жена ми и комшията… - А Вие къде сте? - Във Враца…

 

няма нови новини
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
сега
2011
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Див полицейски екшън с участието на българин в Лос Анджелис - ето как въоръжени до зъби ченгета нахлуха в къщата на актьора Антон Касабов
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за днес - Девите ще спечелят много пари, рибите ги очаква вълнуващо пътешествие
x