ВОЙНА: Годжи захапа Николаос Цитиридис: Младо момче, ама не става. Смешките му, че мравка на врачански е барабиняк, са нелепи!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ВОЙНА: Годжи захапа Николаос Цитиридис: Младо момче, ама не става. Смешките му, че мравка на врачански е барабиняк, са нелепи!

52914
на 27.11.2020
ВОЙНА: Годжи захапа Николаос Цитиридис: Младо момче, ама не става. Смешките му, че мравка на врачански е барабиняк, са нелепи!
Автор:   ПИК

Година и половина, след като "Шоуто на Николаос Цитиридис" замени "Шоуто на Слави Трифонов", един от най-верните придворни на Дългия, Георги Милчев-Годжи, захапа наследника в креслото на шефа си. Още на първата си изява пред камерата в началото на годината, 26-годишният грък си позволи по сценарии задявка с учиндолеца, а от тогава насам мине, не мине време, ръси по някоя жлъчна реплика с препратка към своя предшественик в праймтайма на Би Ти Ви. 

препоръчано

Баскитаристът на "Ку-ку бенд" заяви, че шоуто на Цитиридис е слабо, а от изказването му стана ясно, че смята смешките му за изтъркани и глуповати, чу ПИК.

"Цитиридис... Хубаво. Младо момче, ама това не става така... Оня ден го гледам, пуснали северозападни смешки. И смешката е как се казвало на врачански мравка? Барабиняк...  Ха-ха-ха! Колко смешно! Ама то седи нелепо... Много по-трудно е да разсмееш един човек, отколкото да го разплачеш. Конкуренцията е хубаво нещо, обаче когато произведжаш нещо качествено, за да те мотивира да правиш нещо по-добро", коментира Годжи във видео за "Ютюб"-канала на Тото от "СкандаУ".

Скечове и цели предавания, посветени на Северозапада, всъщносто отдавна се правят в телевизията на Дългия и Годжи искаше да изтъкне липсата на оригиналност в екипа на Цитиридис и това, че са взаимствали от бившите обитатели на студиото в Би Ти Ви.

Рапърът Тото също "влезе в мача" и разказа защо е отказал да гостува в студиото на Николаос. "Приятели сме от деца. Познавам го от като беше на 15 години, дедметъл барабанист в една група. Звъни ми наскоро телефонът: "Тото да ни дойдеш на гости?". Викам: "За какво? Нямам нова песен, нямам повод, аз не ходя без причина". "Тука, искаме да седнете в едни библиотека с книги, и вие с Цитиридис да четете врачански смешки и да казвате врачански думи. Помълчах... И казах да се обадят след малко. Отказах с довода, че това да мен си е патент на друга телевизия и бих се включил там", преразказа телефонното обаждане от шоуто на гърка Тото. 

Предстои да видим дали Цитиридис ще отвърне на паса, който му подаде Годжи. Въпреки, че го раздава широкоскроен, комедиантът е докачлив и обидчив по доста теми. Една от тях, например, е какво пишат медиите за него. От реакциите му в социалните мрежи и в предаването му много пъти е ставало ясно, че чете и ПИК. Даже преди няколко вечери направи безплатна реклама на сайта ни, излъчвайки скрийншот от статията как е зъзнал по чешли, заключен пред апартамента си. 

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това