ВОЙНИШКИ СПОМЕН: Димитър Главчев се пусна от казармата (СНИМКА)

ГОРЕЩО

ВОЙНИШКИ СПОМЕН: Димитър Главчев се пусна от казармата (СНИМКА)

14863
на 07.05.2021
ВОЙНИШКИ СПОМЕН: Димитър Главчев се пусна от казармата (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Бившият председател на Народното събрание Димитър Главчев сподели спомен от войнишките си години. Политикът пусна стара снимка по повод 6 май – денят на храбростта и българската армия.

препоръчано

„Много народ” си показа снимки от казармата, та хайде и аз, „барабар  с мъжете”, че не успях с яйцата и козунака на Великден. През един, има и шампион по шах“, написа той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това