ВРЕМЕТО СЕ ПОБЪРКА! Дъжд ще помрачи иначе пролетните температури (КАРТИ)

Епицентър

ВРЕМЕТО СЕ ПОБЪРКА! Дъжд ще помрачи иначе пролетните температури (КАРТИ)

19347
на 14.01.2023
ВРЕМЕТО СЕ ПОБЪРКА! Дъжд ще помрачи иначе пролетните температури (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

препоръчано

Над отделни райони в Югозападна България ще е предимно ясно. Над останалата по-голяма част от страната ще има значителна ниска облачност, на места в Дунавската равнина и Горнотракийската низина видимостта ще е намалена.

Днес ще има предимно значителна облачност. На отделни места, главно в източната половина ще превали слаб дъжд. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, максималните - между 3° и 8°, в София минимална около минус 1°, максимална около 4°.

Над планините ще е предимно облачно, по билата и мъгливо. На отделни места, главно в масивите от Централна България, ще превали слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, на места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 7° и 9°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, съобщават от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК