ВРЪХЛИТАТ ЛЕТНИ БУРИ: Валежи с гръмотевици и градушки ливват в часовете следобед (КАРТИ)

Час Пик ГЛАВНА

ВРЪХЛИТАТ ЛЕТНИ БУРИ: Валежи с гръмотевици и градушки ливват в часовете следобед (КАРТИ)

33923
на 26.06.2023
ВРЪХЛИТАТ ЛЕТНИ БУРИ: Валежи с гръмотевици и градушки ливват в часовете следобед (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес ще бъде близко до средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

препоръчано

Въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Ще продължи да се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури, на повече места в следобедните часове. Ще има и градушки. Вятърът ще бъде слаб до умерен от запад-северозапад, в Източна България от север-североизток. Дневните температури ще се понижат и максималните ще бъдат предимно между 24° и 29°, в София - около 24°.

В планините облачността ще бъде предимно значителна и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 11°.

Над Черноморието облачността ще бъде предимно значителна и на много места ще има валежи и гръмотевици. Вечерта от север облачността ще започне да намалява. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, съобщават от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК