"Всички мои рецепти" от Бай Данчо - хит на щанда на "Милениум" на Пролетния базар на книгата, готвачът на Живков раздаде автографи (ВИДЕО/СНИМКИ)

ПИК TV

"Всички мои рецепти" от Бай Данчо - хит на щанда на "Милениум" на Пролетния базар на книгата, готвачът на Живков раздаде автографи (ВИДЕО/СНИМКИ)

36714
на 04.06.2021
Всички мои рецепти от Бай Данчо - хит на щанда на Милениум на Пролетния базар на книгата, готвачът на Живков раздаде автографи (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Много приятни емоции и неповторими изненади очакват всички посетители на щанда на "Милениум" на Пролетния базар на книгата, който тази година се провежда на открито в градинката пред НДК. Ще намерите любимото издателство в шатра 22, където ще ви очаква целия богат каталог на "Милениум" със сензационно намаления до 70%.

препоръчано

Едно от хитовите заглавия на тазгодишния базар е юбилейното издание "Всички мои рецепти" от Йордан Стоичков, известен и като личния готвач на Тодор Живков. 

Книгата му събира над 300 от изпитаните през годините рецепти.

Самият автор посети щанда на "Милениум", където се срещна с читатели, раздаде множество автографи и сподели интересни случки от трудовия си опит. Той подчерта, че неговите ястия са винаги приготвени с натурални продукти, препоръчва използването на свежи български подправки.

Специално пред ПИК разказа и също история, която не е разкривал досега - как винаги си е носил куфар "за спешни случаи" по време на пътуванията си с Живков и как веднъж, докато летели за Съветския съюз, един от тези специални пакети, им спестил слизането в багажното отделение по време на дългия полет. Не пропусна да спомене и че зеленчуковият гювеч е едно от любимите му ястия както за приготвяне, така и за похапване.

Всеки, който не е успял да се сдобие с автограф от Бай Данчо, може да си закупи специално подписано издание само от щанда на "Милениум". Пролетният базар на книгата ще продължи до 6-ти юни, неделя, а работното време е от 10 до 20 ч.

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това