Вучич призна: Зад стрелбата в Северно Косово стоят сърби

ЧАС ПИК

Вучич призна: Зад стрелбата в Северно Косово стоят сърби

17429
на 25.09.2023
Вучич призна: Зад стрелбата в Северно Косово стоят сърби
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сръбският президент Александър Вучич потвърди, че зад стрелбата от неделя стоят етнически сърби.

препоръчано

Въоръжени мъже с бронирани коли нахлуха в село в северната част на страната, атакуваха полицаи и се барикадираха в местен манастир.

При стрелбата загинаха един косовски служител на реда и трима от нападателите, съобщи косовският премиер Албин Курти. От своя страна Вучич заклейми убийството на полицая и призова косовските сърби да се въздържат и да не реагират на провокациите на Курти.

Напрежението в Северно Косово, където живеят голям брой етнически сърби, се покачи след сблъсъци през май, когато над 90 войници от мироопазващите сили на НАТО и около 50 сръбски протестиращи бяха ранени.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК