Въвеждат ЕГН в Гърция - нужно ли е за българите, живеещи там

Балкани

Въвеждат ЕГН в Гърция - нужно ли е за българите, живеещи там

10118
на 16.10.2023
Въвеждат ЕГН в Гърция - нужно ли е за българите, живеещи там
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гърция въвежда ЕГН. Досега гърците не са имали такъв единен номер. С него ще се извършват всички трансакции и операции с държавата. Всички чужденци с данъчен номер в южната ни съседка, законно пребиваващи работници или собственици на имоти, могат да получат комбинацията от цифри, съобщава Нова телевизия. Към момента този персонален номер не е задължителен за тях, но е препоръчителен, за да бъдат обслужвани от гръцките публични органи бързо и безопасно.

препоръчано

ЕГН-то ще бъде задължително от януари за всички, които имат гръцки паспорт и лична карта. В него ще бъде събрана цялата информация от данъчния и здравния номер на гражданите. Цифровата комбинация ще бъде под формата на QR код. Платформата за издаването му отваря през ноември. Целта - да бъде улеснено обслужването на гражданите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК