Във Варна тръгнаха хибридни автобуси

Региони

Във Варна тръгнаха хибридни автобуси

15401
на 25.01.2019
Във Варна тръгнаха хибридни автобуси
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Двата нови хибридни автобуса на полската фирма “Соларис” - един солов и един съчленен, вече се движат из Варна. Те са пуснати тестово за месец по различни маршрути на градския транспорт във Варна, съобщи шефът на фирмата инж. Злати Златев.

препоръчано

Тестовете имат за цел да установят дали автобусите, които са аналогово захранване, са подходящи за морската столица, за да бъдат поръчани за в бъдеще при осигуряването на средства. Единият от автобусите се движи по линия 17А, става ясно от публикация в социалната мрежа Фейсбук.

Както наскоро кметът на Варна Иван Портних уточни, за Варна са необходими още поне 80 нови автобуса и ще се търсят средства за тяхното осигуряване, припомня "НоваВарна".

Злати Златев припомни, че преди време във Варна беше тестван друг нов и модерен електроавтобус. Въпреки много си екстри обаче модерното возило не можело да издържи на дълъг пробег по дълга линия и се налагало да бъде презареждано периодично.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК