Въздушна линейка се разби в САЩ, всички на борда загинаха

Америка

Въздушна линейка се разби в САЩ, всички на борда загинаха

13093
на 26.02.2023
Въздушна линейка се разби в САЩ, всички на борда загинаха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима души, сред които медицински персонал и пациент, са загинали при самолетна катастрофа в Невада, предаде телевизия ТРТ.

препоръчано

От шерифската служба на окръг Лион съобщиха, че властите са започнали да получават обаждания за възможна самолетна катастрофа близо до Стагекоуч, Невада и са открили останките два часа по-късно.

Компанията „Care Flight“, която осигурява линейки със самолет и хеликоптер, потвърди, че няма оцелели. Сред загиналите са пилотът, медицинска сестра, парамедик, пациент и член на семейството на пациента.

Националният съвет за безопасност на транспорта съобщи в събота сутринта в Twitter, че изпраща седемчленен екип от следователи на мястото на катастрофата. NTSB идентифицира самолета като Pilatus PC-12.

Катастрофата е станала на фона на предупреждение за зимна буря, издадено от Националната метеорологична служба в Рино за голяма част от Невада, включително части от окръг Лион.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК