Въздушна тревога в Тел Авив: Израелската отбранителна система прихвана ракети

СВЕТЪТ ДНЕС

Въздушна тревога в Тел Авив: Израелската отбранителна система прихвана ракети

9088
на 20.11.2023
Въздушна тревога в Тел Авив: Израелската отбранителна система прихвана ракети
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Израелската отбранителна система прехвана ракети над Тел Авив тази нощ. Сирените за въздушна тревога огласиха града и изплашиха жителите, съобщи Ройтерс.

препоръчано

В небето се видяха проблясъци и се чуха звуци от взривове.

Фрагменти от ракета са паднали в град Холон, южно от Тел Авив. „Хамас“ пое отговорност за обстрела, пише БТА, като се позовава на израелски медии.

На кадрите се чуват викове от бягащи хора.

Междувременно ударите в Ивицата Газа продължават. Около залез слънце имаше множество взривове над анклава и големи кълба дим. Израел продължава да обстрелва района 6 седмици след началото на войната срещу „Хамас“.

Израелските сили са завзели обширни райони в северната, северозападната и източната част на град Газа, съобщават израелските военни. „Хамас“ и свидетели твърдят, че бойците водят партизанска война в пренаселените северни райони, включително части от Газа и бежанските лагери Джабалия и Бийч.

Според управляваното от „Хамас“ правителство от 7 октомври насам в Газа са убити най-малко 13 300 палестинци. При нападението на терористичната организация срещу Израел загинаха около 1200 души, предимно цивилни, като по израелските данни това е най-смъртоносният ден в 75-годишната история на страната.

 
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК