Възпитателка наби жестоко дете в детска градина, то изпадна в истеричен рев

Европа

Възпитателка наби жестоко дете в детска градина, то изпадна в истеричен рев

19200
на 11.09.2024
Възпитателка наби жестоко дете в детска градина, то изпадна в истеричен рев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Случай на особено жестока агресия спрямо 3-годишно момиченце в детска градина потресе френското общество. По този повод правителството разпространи изявление, в което осъжда подобни действия и призна, че се чувства засрамено от такова отношение.

препоръчано

Случката е била заснета от майка с мобилен телефон и веднага разпространена в социалните мрежи, където за отрицателно време събра множество реакции и коментари.

Такова насилие е недопустимо в нашата образователна система, това е позор за образователната ни система. Поисках незабавното отстраняване на тази учителка по дисциплинарни причини, обясни пред медии френският министър на образованието Никол Белубе.

свързани новини

На кадрите, които циркулират в социалните мрежи, се вижда как преподавателката удря по гърба момиченцето, което вече е изпаднало в състояние на истеричен рев.

Родителите на детето са подали жалба до съответните институции, тъй като според тях към момиченцето им е било подходено изключително агресивно от служител, който би трябвало да пази и да се грижи за децата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК