"Възраждане" скочи срещу такса "електромер": А такса "въздух" няма ли да ни поискат

ЧАС ПИК

"Възраждане" скочи срещу такса "електромер": А такса "въздух" няма ли да ни поискат

284825
на 14.06.2024
Възраждане скочи срещу такса електромер: А такса въздух няма ли да ни поискат
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вчера КЕВР взе решение да се въведе такса електромер. Така вече ще плащаме дори и да не ползваме ток, а само за правото да имаме ток. Това е горе-долу следното - все една да ни накарат да плащаме винетка за автомобил, макар и да нямаме, защото обаче имаме правото да притежаваме автомобил. Това коментира във Фейсбук Костадин Костадинов от Възраждане.

препоръчано

Възраждане ще се противопостави на тази такса и това ще е първото нещо, което ще направим в новия парламент. Скептичен съм обаче за резултата от нашите усилия, защото според резултатите от изборите 10% не искат такава такса, 20% искат от цялото си сърце, а на 70% им е все едно, посочва той.

Така че не бих се учудил следващото да е такса водомер, после такса бизнес (може да нямате бизнес, но имате право да започнете, нали?) и накрая такса въздух. В крайна сметка не е луд този, който яде баницата, а този, който я дава.

След като на мнозинството от народа му е все едно, защо тогава да не бъде товарен с всякакви абсурдни данъци? Аз не съм съгласен, не ми харесва и ще се боря с това, но като мен мислят точно 10% от българските граждани. Дето се вика, само преди 5 дни се преброихме.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК