ВЪЛК В "КОШАРИТЕ" НА ОБЩИНАТА: Вижте как изглежда незаконният летен сарай на Румен Гайтански, след като кметът Терзиев спря събарянето му (ВИДЕО)

Акценти

ВЪЛК В "КОШАРИТЕ" НА ОБЩИНАТА: Вижте как изглежда незаконният летен сарай на Румен Гайтански, след като кметът Терзиев спря събарянето му (ВИДЕО)

444366
на 17.08.2024
ВЪЛК В КОШАРИТЕ НА ОБЩИНАТА: Вижте как изглежда незаконният летен сарай на Румен Гайтански, след като кметът Терзиев спря събарянето му (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

3 месеца, след като започна събарянето на ловния хотел на Румен Гайтански-Вълка край язовир "Искър", незаконните постройки продължават да стоят на мястото си не без дейното съдействие на столичия кмет Васил Терзиев.

препоръчано

Припомняме, че разрушаването на сградата, която Гайтански гласеше за свой летен сарай, започна в края на март.

Общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян показа с видео в социалната мрежа, че към днешна дата събарянето на незаконните постройки е тотално замряло и няма никакви индикации скоро да бъде възобновено.

Шумната акция по събарянате на хотела кметът на "Промяната" започна в началото на април. "Какво е съборил Терзиев за 14 дни ли? Два реда керемиди, Това е! А, да. И предната стена на лятната кухня на Вълка", констатира Хекимян при проверката си край вилаета на Гайтански.

Какво точно повлия на ДС-кмета за тези две седмици, след които обяви публично пред медиите как се е разбра с Вълка, че той сам ще събаря незаконнните постройки, питат се в ГЕРБ.

"Кметът е сключил и договор с общинска фирма принудително да събори постройката. Г-н Терзиев, с каква заповед спряхте това събаряне? Какво ви обеща Вълка? Как така му повярвахте безусловно? Сключихте ли някакво споразумение черно на бяло? Или ви го обеща на по кафенце. Знаели сте, че тук нищо не се събаря, защо го крихте от софиянци месец и половина?", пита още Антон Хекимян.

"От 29 март, когато уж започна събарянето на летния сарай на Вълка, до 11 юни, когато излезе решението на пернишкия съд, са минали почти 3 месеца - срок, предвиден за събарянето на почти цялата сграда. Защо не я саборихте? Мисля, че всички се досещаме за отговора", добави Хекимян.

Вижте как изглежда незаконния хотел на Румен Гайтански в момента, след като Васил Терзиев спря събарянето му: 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК