Вълчи времена! Застреляха кон за 1500 лв. и го изядоха

Крими

Вълчи времена! Застреляха кон за 1500 лв. и го изядоха

11333
на 04.01.2014
Вълчи времена! Застреляха кон за 1500 лв. и го изядоха
Автор:   ПИК

Жена, която има имот в село Върбица, Врачанско, се прости с коня си, съобщава konkurent.bg. Дамата не наглеждалa животното от сутринта на втори януари до 9 часа на следващия ден. Тогава тя намерила коня, който е оценен на 1500 лв., убит в землището на селото в местността „Дъбравата“.

препоръчано

Животното било застреляно. Явно се е сторило много вкусно на неизвестни престъпници, защото те го разфасовали. Когато собственичката му намерила трупа, той бил без крайници и филета. Неизвестните престъпници явно са решили в началото на годината да се почерпят с конско месо, което е деликатес в някои страни.

Жалбата собственичката подала в полицейското управление в квартал „Дъбника“. От органите на реда във Враца съобщават, че по случая е образувано досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това