Външно призовава българите да не пътуват до Пирот

Животът днес

Външно призовава българите да не пътуват до Пирот

10205
на 26.12.2022
Външно призовава българите да не пътуват до Пирот
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на Пирот Владан Васич обяви извънредно положение в града поради високата концентрация на амоняк в атмосферата. До нея се стигна след инцидент с влакова композиция в района на тунел Сопот, предаде БНР, като се позовава на МВнР.

препоръчано

Препоръчва се на жителите в района да не напускат домовете си, а училищата няма да работят днес. Към 22:00 ч. нямаше данни за пострадали и хоспитализирани български граждани, освен пет лица, които след като са били прегледани, са били пуснати от болницата в Пирот. Препоръчва се на българските граждани да избягват посещение на Пирот в следващите няколко дни.

При нужда от съдействие български граждани мога да се свържат с дежурен телефон на ГК Ниш 00381668408062.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК