Външно с позиция: България няма връзка с взривовете в Ливан и Сирия

СВЕТЪТ ДНЕС

Външно с позиция: България няма връзка с взривовете в Ливан и Сирия

7290
преди 5 часа
Външно с позиция: България няма връзка с взривовете в Ливан и Сирия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с множество публикации и изявления на официални лица от Унгария по въпроса за доставката на пратки с комуникационно оборудване на територията на Ливан и Сирия, подчертаваме, че в резултат на проверките, извършени от ДАНС, съвместно с НАП, МВР и Агенция "Митници“, е установено по безспорен и категоричен начин, че в България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривовете в Ливан и Сирия, съобщиха в официална позиция от МВнР. 

препоръчано

Това беше припомнено и подчертано днес и в среща в МВнР с посланика на Унгария в София.

От българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с доставката на пратки с комуникационно оборудване на територията на Ливан и Сирия.

България настоява за отговорно и отчитащо фактите поведение от страна на Будапеща.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК