Въоръжен мъж откри огън в Атина, един човек е загинал, има ранени

ЧАС ПИК

Въоръжен мъж откри огън в Атина, един човек е загинал, има ранени

25245
на 12.02.2024
Въоръжен мъж откри огън в Атина, един човек е загинал, има ранени
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Въоръжен мъж е открил огън в сградата на фирма за морски превози в гръцката столица Атина, като според първоначални данни един човек е загинал, а двама са ранени, съобщи в. „Катимерини“.

препоръчано

Нападателят е бивш служител от египетски произход, който е търсил отмъщение за уволнението си. Към момента той се е барикадирал в сградата, съобщава вестникът.

Гръцката полиция, представители на елитната антитерористична единица „ЕКАМ“ и медици са реагирали на инцидента и го третират като ситуация със заложници. Текат преговори с нападателя, пише БТА.

В резултат на полицейската операция трафикът по близките улици е преустановен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК