Вход
София
Времето в София -13 o C

Върнете Телевизионния театър по БНТ

Върнете Телевизионния театър по БНТ

на 19.12.2019
111479
15
Върнете Телевизионния театър по БНТ
Автор: "Ретро"
19.12.2019
15
111479

27 ноември беше един много тъжен ден за всички българи. Напусна ни завинаги един велик актьор и изключителен човек – големият Стефан Данаилов-Ламбо. Без време, твърде рано и той се присъедини към ангелския състав на небесните звезди и прекрасни артисти като Апостол Карамитев, Невена Коканова, Георги Парцалев, Любомир Кабакчиев, Таня Масалитинова, Георги Калоянчев и огромната плеяда от изключителни гении на театралната сцена.

Дано сме достойна публика и за техните роли от небето, да ги помним с добро и почитаме с уважение. Всеки е жив, докато го помнят тук, на земята, а ние ги помним, основно по-старото поколение. Затова крайно време е БНТ, чествайки своята 60-а годишнина, с огромния си архив от телевизионни театри, филми и мюзикхоли, да направи постоянна рубрика „Телевизионен театър” в понеделник, както преди много години. Така и младото поколение ще се наслади на огромния талант на артистите, напуснали вече тоя свят. По същия начин в неделя, когато се събира цялото семейство, могат да се показват старите български филми като „Любимец 13”, „Специалист по всичко”, „Кит” и много други прекрасни филми с изключителни артисти, които, за съжаление, не можем вече да гледаме на живо, на сцената. Освен това за нас, по-старото поколение, ще е огромно удоволствие още един път да се докоснем до това минало.

 

В. Петрова, София

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21123
архив

В една страшна буря в планината се загубили група туристи. След като цял ден се мотали без посока и вече отчаяни последния от колонката се провикнал: - Момчета, мисля че сме близо до Габрово! - По какво позна бе!? - спрели всички учудени. - Намерих презерватив с 16 вулканизации!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x