ВЪРХОВНА НАГЛОСТ: Частната охрана на Васил Терзиев го варди на заседанията на СОС (СНИМКИ)

Епицентър

ВЪРХОВНА НАГЛОСТ: Частната охрана на Васил Терзиев го варди на заседанията на СОС (СНИМКИ)

68288
на 02.12.2023
ВЪРХОВНА НАГЛОСТ: Частната охрана на Васил Терзиев го варди на заседанията на СОС (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

И такова чудо доживяхме! Кметът на София да бъде охраняван от частните си гардове по време не безплодните заседания на Столичния общински съвет.

препоръчано

През седмицата и третият опит общинските съветници в София да си изберат председател се провали. Този път вотът мина без кандидатурата на Борис Бонев, след като ППДБ и "Спаси София" реши да не издига кандидат за третото гласуване за председател. Това не реши проблема и СОС остава без ръководител поне до 7 декември, за когато бе насрочено следващото, четвърто, първо заседание на общинарите.

Яловата сбирка в четвъртък обаче бледнее пред произвола на кмета на месец Васил Терзиев. Едва от ноември наследникът на "Държавна сигурност" встъпи във владение на Столична община и вече я чувства като бащиния. 

Индикация за това дойде именно по време на заседанието на общинарите в четвъртък. 

"Не знам за вас, но на мен ми се струва неприемливо охраната на Терзиев да стои в залата на СОС по време на заседанието. Пази се от студентите в СУ, пази се от гражданите в предизборната кампания, сега се пази и от общинските съветници. От кого се страхува Терзиев толкова?", попита в социалната мрежа Ваня Григорова.

Миналия месец Терзиев се отказва от охраната на НСО, каквато му се полага по закон. Милионерът се отказа и от служебния автомобил, използван от бившия кмет Йорданка Фандъкова. 

Въпросът е редно ли е частните охранители на ДС-наследника да имат достъп до цялата Столична община?

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК