В Асеновград обмислят за ден на траур в памет на майор Валентин Терзиев

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

В Асеновград обмислят за ден на траур в памет на майор Валентин Терзиев

4135
на 11.06.2021
В Асеновград обмислят за ден на траур в памет на майор Валентин Терзиев
Автор:   ПИК

Общинският съвет на Асеновград ще гласува отпускането на финансова помощ на семейството на загиналия пилот Валентин Терзиев. Това съобщи кметът Христо Грудев, който днес ще внесе предложението.

препоръчано

Все още няма яснота какъв ще бъде точният размер на тази финансова подкрепа.

В града ще решават и дали ще бъде обявен ден на траур. На редовно заседание на Общинския съвет следващата седмица и това предложение ще бъде гласувано.

"Предложението е на администрацията, Общинският съвет обсъжда и решава за сумата", каза кметът на града д-р Христо Грудев.

Потресени, съкрушени и съпричастни към трагедията са и жителите на Асеновград, предава БНТ.

Хората не могат да си обяснят причините, поради които се е стигнало до инцидента, но очакват разследването да разкрие всички детайли около катастрофата.

Сподели:
Бомба x
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това